Säihkeen leirituotteet myynnissä verkkokaupassa

 

Uudenmaan partiopiirin ensi kesän Säihke 2017 -piirileirin tuotteet ovat tulleet myyntiin. Leirituotteita myyvä verkkokauppa avattiin osoittessa http://saihke.sanser.fi samaan aikaan ilmoittautumisen kanssa 1.12.2016. Verkkokaupassa on tällä hetkellä myynnissä mm. Säihke-pyyheliinoja ja Camelbak-juomapulloja kilpailukykyiseen hintaan. Kesää kohti verkkokauppaa tullaan täydentämään ja lisää tuotteita on tulossa myyntiin. Tuotteista on pyritty tekemään raikkaan ja trendikkään näköisiä ja ne sopivat hyvin myös ei-vielä-partiolaisille. Kaupassa on helppo asioida, sillä tuotteet voi maksaa yleisimmillä korteilla ja saada nopeasti toimitettuna kotiin.

“Leirituotteet on suunniteltu pitkäikäiseen käyttöön ja sellaisiksi, että niistä voisi nauttia jo hyvissä ajoin ennen leiriä.” kertoo Säihkeen leirituotevastaava Sari Vihermäki. “Tuotteista löytyy niin lapsille suunnattuja kokoja kuin myös vaativampaankin makuun tarkoitettuja tuotteita. Valmistuksessa on pyritty pitkälti kotimaisuuteen ja suomalaisen käsityön hyödyntämiseen.”

Säihke on leiri, jolla pyritään tekemään asioita eri tavalla kuin partiossa tai partioleireillä on yleensä tehty. Hyvänä esimerkkinä tästä toimintalogiikasta onkin Säihkeen verkkokauppa, joka kuvaa halua palvella mahdollisimman helposti ja nykyaikaisesti niin leirille tulevia kuin kotijoukkoja. Verkkokaupasta löytyy oma kohtansa palautteelle, jonne voi jättää esimerkiksi terveisiä tai tuotetoiveita.

Verkkokaupan leirituotteet ovat hyviä lahjaideoita myös pukinkonttiin!