Ajankohtaista

Elisa mahdollisti Säihkeen somepäivitykset

20.07.2017

Langaton verkko on tänä päivänä yksi suurtapahtumien edellytyksistä riippumatta siitä, ovatko kyseessä festarit vai partioleiri.

Välipäivä Hangon yllä

19.07.2017

On kauan odotettu vaeltajien ja aikuisten ekskursiopäivä Hangossa. Olen päättänyt ylittää itseni ja ilmoittautua vesitornilaskeutumiseen. Ajatuksen tasolla laskeutuminen ei kuulosta pahalta, mutta päästessäni tornin juurelle tulen toisiin aatoksiin. Vesitorni kohoaa pelottavana lähes 40 metrin korkeuteen, ja kieltäydyn aktiviteetista jo turvavaljaiden kohdalla.

Tiedote: Säihkeen osallistujat tutustuvat johtajien työhön 1000 nuorta johtajaa -kampanjassa

18.07.2017

Uudenmaan partiopiirin piirileiri Säihke 2017 on parhaillaan käynnissä Hangon Syndalenissa. Säihke on mukana 1000 nuorta johtajaa -kampanjassa, jonka puitteissa nuoret pääsevät tutustumaan hankolaisten johtajien työhön päivän ajan.

Suomi 100 -illallinen toi juhlan leiriruokalaan

17.07.2017

Tavallisesti partiolaisten ruokailu leirillä tapahtuu seuraavasti: käsienpesun ja -desinfioinnin jälkeen asetutaan jonoon, jokainen ottaa lautasensa valmiiksi, ruoanjakajat annostelevat aterian lautaselle, jonka jälkeen jokainen valitsee paikkansa ruokalan pöydästä. Tänään juhlitaan kuitenkin Suomen 100 -vuotisjuhlavuotta, joten tämä kaikki vaihtuu juhlallisuuksiin.