Ajankohtaista

Tiedote: Säihkeen osallistujat tutustuvat johtajien työhön 1000 nuorta johtajaa -kampanjassa

18.07.2017

Uudenmaan partiopiirin piirileiri Säihke 2017 on parhaillaan käynnissä Hangon Syndalenissa. Säihke on mukana 1000 nuorta johtajaa -kampanjassa, jonka puitteissa nuoret pääsevät tutustumaan hankolaisten johtajien työhön päivän ajan.

Suomi 100 -illallinen toi juhlan leiriruokalaan

17.07.2017

Tavallisesti partiolaisten ruokailu leirillä tapahtuu seuraavasti: käsienpesun ja -desinfioinnin jälkeen asetutaan jonoon, jokainen ottaa lautasensa valmiiksi, ruoanjakajat annostelevat aterian lautaselle, jonka jälkeen jokainen valitsee paikkansa ruokalan pöydästä. Tänään juhlitaan kuitenkin Suomen 100 -vuotisjuhlavuotta, joten tämä kaikki vaihtuu juhlallisuuksiin.

Rentouttava, kaunistava, virkistävä... kuntosali!

16.07.2017

Säihkeen kuntosalilla treenaaminen on hauskaa ja rentoa. Kahvakuulat nousevat ja rantalentis villitsee taistoon. Samassa yhteydessä sijaitsee myös Säihkeen hemmottelupiste, jossa syntyy leiriletit tai rentoutunut olo hieronnasta. Mitä muuta kuntosali- ja hemmottelupisteellä voi tehdä? Mistä repiä motivaatio liikkumiseen leirillä?

 

Vierailupäivä tarjosi aurinkoa ja hiekkaa varpaissa

15.07.2017

Kello on kymmenen ja on vierailupäivän aamu. Astelen leirisuoralle, jolla ihmisiä vilisee aiempia päiviä enemmän. Osalla on Säihkeen värikäs huivi kaulassa, mutta myös kiinnostuneita vanhempia ja ei-vielä-partiolaisia kiertää ihastelemassa leirialuettamme. Suurinta osaa ihmisistä yhdistää hymyilevä naama ja selkeä innostus päivän aktiviteeteista.