Ajankohtaista

DNA:n verkko mahdollistaa leiripaitojen ja kahvin ostamisen kortilla

13.07.2017

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat tänä päivänä olennainen osa myös partioleiriä. Uudenmaan Partiopiirin Säihke-leirillä Internet-yhteyttä tarvitsevat niin leiritoimiston, leirituotekaupan kuin viestinnänkin väki. 

Scandinavian Outdoorin tuotteita saatavilla Säihkeeltä

04.07.2017

Scandinavian Outdoorin kanssa yhteistyössä toteutettu leirihotelli Lumo on Säihkeen eteläkärjen ylpeydenaihe. Ainutlaatuisessa leirihotellissa on mahdollisuus päästä testaamaan esimerkiksi kesäksi lanseerattua uutta 2017 Savotta Naiger SF100 -telttaa. Säihkeelle toteutetaan hotellin lisäksi oma Scandinavian Outdoor -leirikauppa, joka tarjoaa kesäisessä Syndalenissa täyttä palvelua ulkoilu- ja retkeilutarvikkeiden tarpeisille leiriläisille 10% alennuksen kera.

Leiriravintola Not So Smoothie tarjoilee maistuvia herkkuja

03.07.2017

Not So Smoothiesta löydät leirin herkullisimmat ruoka-annokset ja maistuvimmat herkut. Nauti nachoista, tortilloista ja smoothieista höystettynä rennolla tunnelmalla ja mukavalla ympäristöllä! Tule maistamaan vaikka oman alaleirisi nimikkoannosta!

Säihke on mukana Suomi 100 -hankkeessa

22.06.2017

Uudenmaan Partiopiirin toimintahistorian suurin piirileiri Säihke tuo Hankoon heinäkuussa 2600 leiriläistä. Leiri järjestetään Syndalenin merellisissä maisemissa 12.-20.7.2017. Mukana on myös kansainvälisiä partiolaisia sekä partioon tutustujia. Säihke on osa virallista Suomi 100 -hanketta. Leiri tekee yhteistyötä myös monien muiden tahojen kanssa.