Ajankohtaista

Säihke on tietoturvallinen partioleiri

19.06.2017

Säihkeen viestinnässä on projektin alusta alkaen haluttu hyödyntää nykyaikaisia ratkaisuja osallistujien tiedottamiseen ja projektiviestintään liittyen. Esimerkiksi leirin verkkosivut ovat olleet yksi Säihke-viestinnän aktiivisimpia kanavia läpi projektin, ja projektisuunnitelmaan on kirjoitettu tavoite sosiaalisen median mahdollisuuksien hyödyntämisestä leirillä. Tämän lisäksi perinteisistä leirikirjeistä ja leiriläisen kirjasta on luovuttu, ja informaatio on siirretty verkkoon.

Säihkeen kaikki ennakkotiedot nyt verkkosivuilla!

11.06.2017

Kaikki leiriläisen tarvitsemat ennakkotiedot ja informaatio leiristä ovat luettavissa Säihkeen verkkosivuilla. Tutustu materiaaliin Osallistujille- ja Ohjelma-osioissa.

Säihkeen Supersunnuntai 16.7.

11.06.2017

Säihkeen Supersunnuntai on kesän 2017 kiinnostavin partiosunnuntai. 16.7. järjestetään sekä Ko-Gi tapaaminen että piirin ylimääräinen kokous. Leirin osallistujien lisäksi Supersunnuntaihin on ovat tervetulleita kaikki partioaktiivit. Päivälippujen myynti on loppunut. Mikäli haluat tulla piirin kokoukseen valtuutettuna kokousedustajana, ilmoittauduthan uutisesta löytyvän ohjeen mukaan.

Pyöräkisailua ja paralympialaisohjelmaa Säihkeellä

31.05.2017

Säihke lähestyy kovaa vauhtia ja Säihkeen huikea leiriohjelma alkaa hiljalleen hahmottua. Osa Säihkeen ohjelmista järjestetään yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Leirillä kisataan Jopo Slow Ride -pyöräkisassa, kokeillaan paralympialajeja ja tavataan urheilutähtiä.