Mikä on sinun unelmasi?

Säihke on Uudenmaan Partiopiirin kahdeksas piirileiri ja järjestetään kesällä 2017 Hangon Syndalenissa.

Mikä on Säihke?


Säihke 2017 on elämyksellinen kesäleiri, joka kokoaa Hangon Syndaleniin noin 3000 eri-ikäistä osallistujaa ympäri maata ja maailmaa kesällä 2017. Säihke on kaikille avoin ja houkutteleva sekä ilmeeltään värikäs ja rohkea tapahtuma. Se on Uudenmaan Partiopiirin kahdeksas piirileiri, ja näkyy piirin toiminnassa koko vuoden ajan ollen osana myös Suomi 100 -ohjelmaa.

Leirillä on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmaa, hyvää ruokaa maasto-oloissa sekä telttaöitä ja ikimuistoisia hetkiä ystävien kanssa. Partiossa pääsee oppimaan uusia taitoja ja seikkailemaan turvallisessa ympäristössä. Tätä tutustumismahdollisuutta ei kannata jättää väliin – Säihke-kesästä on tulossa unohtumaton ihan jokaiselle! Jos sinä tai lapsesi ei ole ikinä retkeillyt metsäleiriolosuhteissa, älä huoli; varusteiden hankinnassa ja lainauksessa autetaan mielellään!

Leiri on kesän iloinen kohokohta, joka innostaa uusmaalaiset partiolaiset, heidän kaverinsa ja ulkomaalaiset vieraat nauttimaan leirielämästä. Leiri luo yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka valjastuu uusiksi ystävyyssuhteiksi ihmisten ja lippukuntien välillä. Piirileirissä välittyy innostunut yhdessä hyvän tekemisen meininki ja leirifiilis loistaa leiriläisten kasvoilta. Leirillä jokaisella on aikaa hengähtää viettämään leirielämää. Jokaiselle leiriläiselle järjestetään hetkiä elämyksiin, sillä kesäleiri on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma.

Mikä on piirileiri?


Piirileiri on piirin merkittävin toistuva projekti ja toiminnan työkalu. Piirileiri aktivoi ja jopa kaksinkertaistaa piirimme toiminnan vuonna 2017. Projekti on muutakin kuin leiritapahtuma, joten se näkyy ja kuuluu vahvasti tulevina vuosina. Piirileiriprojekti huipentuu kautta aikain suurimpaan piirimme järjestämään leiritapahtumaan. Projektin vaikutuksesta yhä useampi löytää elämänsä harrastuksen – partiosta!

Partiopiiri on yhtä kuin siihen kuuluvat lippukunnat ja piirileiri on huikaisevien lippuntiemme yhteinen kokemus. Projektista löytyy tekemistä kaikille! Mukaan pääsemiseksi ei tarvitse olla partiolainen, sillä leirille ovat tervetulleita partiolaisten vanhemmat ja ystävät tai entiset partiolaiset. Voit olla kotoisin Uudeltamaalta tai siinä missä aivan jostain muualtakin. Luomme erilaisia ja erikokoisia tehtäviä niin konkareille kuin ensikertalaisille samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Etsi itsellesi sopivaa leiritekemistä Säihkeen pestipörssistä! Voit tulla leirille myös päiväksi tai muutamaksi päiväksi.

Säihke lyhyesti


Säihke on Uudenmaan Partiopiirin kahdeksas piirileiri ja järjestetään kesällä 2017 Hangon Syndalenissa. Leiriaika on sudenpennuilla ja seikkailijoilla 12.7.-15.7.2017 ja sitä vanhemmilla 12.7-20.7.2017. Rakennusleiri pidetään 8.7.-11.7.2017 ja purkuleiri 20.-21.7.2017.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Katso ilmoittautumisen muutos- ja peruutusehdot täältä.