Partioaate ja hengellinen ohjelma

Lataamo


Alaleirien keskellä sijaitseva Lataamo on kaikkia leirillä olevia varten. Lataamossa päivystää noin kello 10.30-20.30 joku leirisepoista, jotka ovat suurimmaksi osaksi partiotyöntekijöitä eri ev.lut.seurakunnista. Lataamoon saa tulla hengähtämään ja juttelemaan, lukemaan ja näpertelemään. Lataamosta on mahdollista myös lainata iltatarinakirjoja ja hyvällä tuurilla lainattavissa jopa tarinoiden lukija. Paikalta voit myös pyytää ryhmällesi ohjattua hetkeä leirikappelilla.

Leirikappeli


Leirikappeli sijaitsee leirialueen laidalla ja on avoinna koko ajan itsenäiseen hiljentymiseen.

Leirikappelilla järjestetään kolme kristillistä hetkeä:

To 13.7. Klo 20.30-21 Helmihetki kaikenikäisille

Pe 14.7. Klo 20.30-21 ja 22-22.30 Johtajan lepohetki ehtoollisella

Ti 18.7. Klo 20.30-21 ja 22-22.30 Luontohetki ehtoollisella

Perjantaina ja tiistaina leirikappeli klo 21-22, ehtoollishartauksien väleissä vapaamuotoista hiljentymistä sekä partiomessulaulujen ja ripariveisujen lauleskelua.

Helmipolku


Leirikappelin läheisyydessä kiertävä Helmipolku vie sinut hetkeksi pois touhusta ja tohinasta.

Tällä hiljaisuuden polulla pääset tutustumaan rukoushelmien maailmaan, joka avaa ovia itsesi ja Jumalan tuntemiseen. Anna aikaa itsellesi ja vaella polku hiljaisuudessa yksin tai yhdessä silloin kun sinulle/teille sopii. Helmipolku on avoinna koko leirin ajan. Polun jälkeen voit askarrella partiohuiviisi oman lempihelmesi Lataamolla.

Odotusboksit


Ohjelmapuistoissa on odotusbokseja, joista löytyy tekemistä ja pohtimista eri ikäisille. Sisällöt pohjautuvat partioihanteisiin. Mikäli ohjelmapuistoissa ei tullut jonotusta/luppoaikaa, niin boksit löytyvät myös Lataamosta.

Lisätietoja leiriseppojen tarjoamasta hengellisestä ja henkisestä ohjelmasta voi kysyä Säihke-sepolta Eilalta, 0400 968487.