Seikkailijat

Seikkailijat pääsevät auttamaan epäonnista sirkuksen väkeä.

Seikkailijaohjelma


Seikkailijat oppivat leirillä uusia taitoja ja haastavat itseään. Leirin ohjelmassa on huomioitu eri ikäkausien kasvatustavoitteet ja kiinnostuksen kohteet, jonka takia jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä.

Seikkailijoiden leiri koostuu monipuolisista aktiviteeteista, joita tarjotaan puistoissa. He osallistuvat leirin aikana viiteen ohjelmapuistoon: sirkus, tivoli, seikkailupuisto, vesipuisto ja suomi 100. Kaikissa puistoissa on eri teemaisia tehtäviä ja puistojen kuvaukset löydät täältä: http://www.säihke2017.fi/ohjelma/ohjelmapuistot.

Avajaiset aloittavat Säihkeen ensimmäisenä iltana ja paikalla on koko leiri. Viimeisenä leiri-iltana sudenpennuille ja seikkailijoille järjestetään oma iltanuotio, jossa heitä viihdyttää mm. TV:stä tuttu Taika-Petteri! Sirkuksessa seikkailijat pääsevät sirkusteemaiseen Sepeliin, joka on ikäkauden ohjelmaan kuuluva juonellinen maastopeli. Vierailupäivä monipuolisine pop up ohjelmineen huipentaa seikkailijoiden leirin ennen kotimatkalle lähtöä.

Seikkailijat tarvitsevat ohjelmiin mukaan pääsääntöisesti likaantumiseen sopivat vaatteet, juomapullon, aurinkorasvaa ja hatun. Jokaisen puiston kuvauksesta löydät lisää tietoa siitä, mitä juuri kyseiseen puistoon tarvitsee mukaan.

Sepeli


Sirkus Simmaplumps on tullut kaupunkiin!

Simmaplumps on kylällinen taiteilijoita ja esiintyjiä. Nyt he toivottavat kaikki seikkailijat (10-12 -vuotiaat leiriläiset) tervetulleeksi seuraansa!

Mutta voi ei! Suuren uimahyppykoneen roottori on mennyt säpäleiksi ja yön aikana palaset katosivat! Tehtävänne on kerätä palaset takaisin. Kyläläiset, joita löytyy sirkustirehtööristä huonomuistiseen ennustajaan ja veitsenheittäjään keräilevät mielellään erilaisia esineitä. Joten kannattaa kysyä heiltä lisätietoja. Tervetuloa etsimään kadonneita koneen osia ja tutustumaan vaikka raitapaitaiseen ilmapallokauppiaaseen.

Mukaan Sirkukseen tarvitset vesipullon, päähineen sekä runsaasti heittäytymistä!