Mikä on sinun unelmasi?

Säihke on Uudenmaan Partiopiirin kahdeksas piirileiri ja järjestetään kesällä 2017 Hangon Syndalenissa.

Mikä on Säihke?


Säihke 2017 on elämyksellinen kesäleiri, joka kokoaa Hangon Syndaleniin noin 3000 eri-ikäistä osallistujaa ympäri maata ja maailmaa kesällä 2017. Säihke on kaikille avoin ja houkutteleva sekä ilmeeltään värikäs ja rohkea tapahtuma. Se on Uudenmaan Partiopiirin kahdeksas piirileiri, ja näkyy piirin toiminnassa koko vuoden ajan ollen osana myös Suomi 100 -ohjelmaa.

Leirillä on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmaa, hyvää ruokaa maasto-oloissa sekä telttaöitä ja ikimuistoisia hetkiä ystävien kanssa. Partiossa pääsee oppimaan uusia taitoja ja seikkailemaan turvallisessa ympäristössä. Tätä tutustumismahdollisuutta ei kannata jättää väliin – Säihke-kesästä on tulossa unohtumaton ihan jokaiselle! Jos sinä tai lapsesi ei ole ikinä retkeillyt metsäleiriolosuhteissa, älä huoli; varusteiden hankinnassa ja lainauksessa autetaan mielellään!

Leiri on kesän iloinen kohokohta, joka innostaa uusmaalaiset partiolaiset, heidän kaverinsa ja ulkomaalaiset vieraat nauttimaan leirielämästä. Leiri luo yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka valjastuu uusiksi ystävyyssuhteiksi ihmisten ja lippukuntien välillä. Piirileirissä välittyy innostunut yhdessä hyvän tekemisen meininki ja leirifiilis loistaa leiriläisten kasvoilta. Leirillä jokaisella on aikaa hengähtää viettämään leirielämää. Jokaiselle leiriläiselle järjestetään hetkiä elämyksiin, sillä kesäleiri on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma.