Leirihotelli Lumo


​Syndalenin merihiekkaisen rannan mäntykankaalle nousee 12.7.2017 ainutlaatuinen leirihotelli Lumo. Lumo on kaikkea sitä ekstraa, mitä olet aina odottanut partioleirin majoitukselta. Leirihotelli on sopiva majoitusvaihtoehto, jos haluat nauttia hetken rauhasta ja levosta, sinulla ei ole omaa lippukuntaa leirillä tai esimerkiksi vieraasi on tulossa vain yhdeksi yöksi. Leirihotelli Lumo on auki kaikkina leiripäivinä 08:00 - 01:00. Huomioithan, että Lumo ei tarjoa palveluitaan rakennus- tai purkuleirin aikana.

Lumossa nukutaan yhden tai kahden hengen uusissa vuoden 2017 Savotta Naiger -teltoissa tai suuressa Savottan puolijoukkueteltassa. Leirihotelli Lumon mahdollistaa Säihkeen yhteistyökumppani Scandinavian Outdoor.

Lumo löytyy Syndalenin eteläisestä niemenkärjestä, kalliolta meren rannalta. Hotelli Lumo sijaitsee leirin läpi kulkevan hiekkatien päässä, lähellä leirin hiljentymispaikkaa humisevien mäntyjen alla, vähän kauempana leirielämästä. Lumossa leiri on lähellä, mutta alue auttaa myös rauhoittumaan. 

Lumon yö kustantaa 20 euroa/ yö/ henkilö. Hotellipaikkojen ennakkomyynti on alkanut. Tee varaus nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti. Voit tehdä tilauksen Uudenmaan Partiopiirin Holvissa, jossa varaus maksetaan etukäteen. Leirihotellimajoitus on mahdollista varata myös leirin aikana, jolloin varaus ja maksu suoritetaan leiritoimistossa.

Hintaan kuuluu majoitus valmiiksi kasatussa Naiger-teltassa omalla makuupussilla ja makuualustalla. Leirihotellista on myös lainattavissa muutama telttavuode ja makuupussi.

Hotellin palveluun kuuluu herkullinen aamiainen Lumo Loungessa, saunavuoro kelluvassa saunassa klo  20-21 ja rauhallinen nurkkaus Lumo Loungessa, josta löytyy luettavaa ja muuta ajanvietettä. 

Tervetuloa lumoutumaan!