Leiripestit Säihkeellä

Valitse mieleisesi leiripesti nyt!


Kaikki Säihkeelle osallistuvat 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat toimivat leirin aikana pestissä eli valitsemassaan vapaaehtoisessa työtehtävässä. Myös 15-17-vuotiaat leiriläiset osallistuvat leiriohjelmansa lisäksi osa-aikaisiin, noin 2,5 päivää kestäviin, työtehtäviin leirin aikana.

Vaeltajien ja aikuisten leiripestit on avattu hakuun uudelleen! Voit hakea pestiin pestikoneessa.

Kaikkiin pesteihin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse ennen leirin alkua. Jos sinulla on kysymyksiä leiripesteihin liittyen HR-päälliköt Miia (miia.henriksson@uusimaa.partio.fi) ja Tero (tero.rinne@uusimaa.partio.fi) auttavat mielellään.

Samoajien leiripesteihin voi myös hakea pestikoneessa vielä jälkihaussa ja jos sinulla on kysyttävää ekskursioita, voit olla yhteydessä ekskursiopäälikköön Lauraan (laura.sallinen@uusimaa.partio.fi).

Jokainen aikuinen tai vaeltaja on tervetullut mukaan tekemään Säihkettä jo kevään tai kesän aikana. Myös samoajat voivat osallistua leirin suunnitteluun ennen leiriä. Ota siis rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva pesti!

Katso pestit ja valitse mieleisesi täältä.

Leirin suunnitteluun ja toteuttamiseen on mahdollista osallistua jo ennen leirin alkua. Tarvitsemme joukkoomme iloisia ja reippaita tekijöitä, joilla on asenne kohdallaan. Leirin suunnittelu on ollut käynnissä jo useamman vuoden ja se jatkuu leiriin asti sekä sen aikana. Mikäli haluat päästä osallistumaan kesän upeimman tapahtuman tekemiseen, voit olla yhteydessä Unelmatehtaaseen eli Säihkeen henkilöstötiimiin.

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset ovat ilmoittautuneet pesteihin pestikoneessa kevään aikana ja jokaiseen hakijaan ollaan yhteydessä ennen leirin alkua! Mikäli et ole saanut yhteydenottoa pestistä, johon olet ilmoittautunut, olethan yhteydessä Unelmatehtaaseen.

Säihkeellä on myös oma leirin aikana toimiva pestitoimisto, joka on leiritoimiston yhteydessä. Mikäli sinulla on leirillä tai rakennusleirillä kysyttävää pesteistä tai olet ilman pestiä, voit tulla tapaamaan meitä leiritoimistolle niin etsimme sinulle sopivan tehtävän. Pestitoimisto on leirin aikana auki päivittäin ja siellä saat apua kaikkiin pesteihin liittyvissä kysymyksissä.